DIENSTEN REPUBLiKA

Webontwikkeling

De ontwikkeling van een website. Wij verzorgen het gehele traject van plan tot realisatie. Onze websites zijn voorzien van een geavanceerd content management systeem waarmee ondernemers op eenvoudige wijze de website kunnen onderhouden.

Consultancy

Wij willen het gehele online proces begeleiden. Deze begeleiding begint bij het eerste gesprek. Tijdens de gehele levensfase van een website willen wij betrokken zijn. Wij geven adviezen, begeleiding en zullen eventuele verbeteringen aanbrengen. Indien een opdrachtgever niet voldoende tijd heeft om de inhoud van zijn website te beheren en te verbeteren, dan kunnen wij ook het volledige beheer van de website verzorgen.

Vormgeving

REPUBLiKA heeft de beste vormgevers in huis. Wij zorgen voor een uitdagend ontwerp. Bezoekers moeten direct het gevoel krijgen dat zij de juiste site hebben gevonden. Men neemt binnen een paar secondes een beslissing of de website de moeite van het bekijken waard is. Via een juiste afstemming van vorm en inhoud zal deze beslissing positief uitvallen.

Internet marketing

Meer rendement uit een website halen? Via een gratis analyse brengen wij de mogelijkheden in kaart. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een website kunnen verbeteren en welke middelen wij daarvoor moeten inzetten.

Zoekmachineoptimalisatie

Is de website wel goed toegankelijk via de zoekmachines? Via een analyse brengen wij de mogelijkheden in kaart. De verbetering van de website kan veel extra bezoekers opleveren.

Hosting

REPUBLiKA verzorgt de hosting exclusief voor haar opdrachtgevers en partners. Onze servers staan in ons datacenter in Groningen.

Totaalpakket

Via onze partners kunnen wij een totaalpakket aan diensten verlenen op het gebied van:
  • Vormgeving
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Tekstschrijven
  • Vertalingen
  • Drukwerk
  • Marketing- & reclamecampagnes
  • Fotografie

Advies Webdesign

Gratis advies, een demonstratie of een offerte ontvangen?
Maak dan gebruik van onze aanvraagformulieren:
» Gratis advies
» Uitgebreid advies of offerte

Showcase

Al jaren verzorgt REPUBLiKA de zeer uitgebreide website van het trendy designer-shoelabel United Nude. De webshop is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Achter de schermen regelen we up-to-date voorraadbeheer en wordt er gecommuniceerd met kassasystemen.
Meer informatie: United Nude ™

Showcase

REPUBliKA regelde voor 't Zwarte Schaap aan het Schuitendiep in Groningen een mooie website, welke ook geschikt is voor telefoons en pads. 't Zwarte schaap is een restaurant met een relaxte huiselijke sfeer, waar je voor een prima bedrag een heerlijk hapje kan eten.
Meer informatie: 't Zwarte Schaap

Contact

REPUBLiKA B.V.
Internet, Consultancy & Concepts
Europaweg 8
9723 AS Groningen
T. 050 85 10 199
E. info@republika.nl